Розумні піни з ефектом пам’яті

Розумний пінополіуретан Memory Foam – це ідеальний наповнювач для створення меблів з ортопедичним ефектом.Така піна складається з найдрібніших порожніх осередків однакової форми, які  гарно стискаються і плавно повертаються до початкового розміру після механічної деформації. Якісний розумний ППУ українського виробництва представлений на сайті торгового дому АСАТ.

 

Що являє собою поролон Меморі?

Меморі піна – це в’язко-еластичний пінополіуретан марки «VE». Він рівномірно розподіляє тиск по всій своїй поверхні. Крім того, пінополіуретан з ефектом пам’яті підтримує постійну температуру шляхом циркуляції повітря всередині осередків і відштовхує пил.

Пінополіуретан відноситься до екологічно чистих матеріалів, в складі яких немає токсичних речовин. Він відрізняється довговічністю і роками не втрачає початкові властивості. Поролон з ефектом пам’яті від компанії АСАТ пройшов всі перевірки на якість на території України. Його відповідність заявленим характеристикам підтверджується документально.

Для чого призначений пінополіуретан з ефектом пам’яті?

Прототип сучасного поролону Memory Foam розроблявся вченими NASA спеціально для космонавтів. З нього виготовлялися підстави, спинки крісел і ремені кріплення в космічних кораблях.

Під час старту космічного апарату на тіло космонавтів впливає величезний тиск. В’язко-еластичний пінополіуретан допомагає розвантажувати ті частини тіла, на які йде найбільше навантаження.

На сьогоднішній день піна Memory Foam активно використовується у багатьох сферах промисловості. З неї роблять домашні, медичні, спортивні меблі, автомобільні крісла. Її використовують для виробництва матраців, подушок, ортопедичних устілок для взуття і багатьох інших товарів.

Використання розумного пінополіуретану показано людям:

  •       похилого віку;
  •       під час реабілітації після травм;
  •       із захворюваннями опорно-рухового апарату (такими як остеохондроз, викривлення хребта);
  •       з порушеним кровообігом в кінцівках;
  •       зі схильністю до судом в нічний час;
  •       алергікам і астматикам.

Меблі з наповнювачем у вигляді ППУ Memory Foam вибирають всі, хто стежить за своїм здоров’ям і бажає продовжити молодість. Це важливо розуміти виробникам меблів, адже за рахунок застосування високоякісних сучасних наповнювачів можна залучити нових споживачів.

Переваги наповнювача Меморі від торгового дому АСАТ

Меморі поролон від компанії АСАТ має підвищену еластичність і підлаштовується під конкретні частини тіла, запам’ятовуючи їх форму. Висока щільність значно подовжує термін експлуатації матеріалу. Завдяки повітряній структурі пінополіуретан з ефектом пам’яті швидко випаровує надлишок вологи і регулює теплообмін.

На цьому переваги ППУ Memory Foam не закінчуються. Також слід зазначити:

  •       біологічну несприйнятливість – ППУ стійкий до пліснявіння, розкладання, появи грибка;
  •       здатність сполучатися з іншими видами меблевих наповнювачів – натуральними і синтетичними;
  •       велика різноманітність форм – блоки, листи, плити, рулони;
  •       невимогливість до умов експлуатації – зовнішньої температури, освітлення, догляду.

Поролон, запропонований в каталозі торгового дому АСАТ,  виготовляється безперервним методом – за один цикл. Завдяки цьому забезпечується стабільна якість і рівномірність структури матеріалу.

Як вибрати Меморі піну на сайті торгового дому АСАТ?

Ознайомитися з каталогом на сайті торгового дому АСАТ можна в будь-який зручний час. В асортименті представлені різні види пінополіуретану Memory Foam, що відрізняються щільністю і жорсткістю:

  •       VE 4015 – щільність 40 ± 2 кг / м³, жорсткість 1.1-1.9 кПа;
  •       VE 4020 – щільність 40 ± 2 кг / м³, жорсткість 1.6-2.4 кПа;
  •       VE 5020 – щільність 50 ± 2 кг / м³, жорсткість 1.6-2.4 кПа;
  •       VE 5520 – щільність 55 ± 2 кг / м³, жорсткість 1.6-2.4 кПа.

Чим вище щільність поролону, тим більші навантаження він може витримувати. Також при виборі ППУ потрібно враховувати мету для його придбання:

  •       для виробництва матраців, розрахованих на вагу 100, 120 і 140 кг, використовуються марки VE 4020, VE 5020 і VE 5520 відповідно;
  •       для виготовлення подушок і інших мініатюрних виробів підходить пінополіуретан VE 4015.

У торговому домі АСАТ обов’язково знайдеться поролон Memory Foam для виконання будь-яких завдань. Звертайтеся за якісною продукцією від вітчизняного виробника!